Direct aanmelden?
0511 - 44 77 22

Versnelde rijopleiding

Rijschool UnieQ biedt jou de mogelijkheid om je rijbewijs versneld te halen. Voor dat doel hebben verschillende pakketten beschikbaar, waarbij je binnen een korte, vooraf gestelde periode wordt klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Het traject

Na je intakeles spreken wij een periode af waarbinnen je het aantal benodigde lessen gaat volgen (bijvoorbeeld 16 of 20 weken). Ook maken we een afspraak voor een eventuele TussenTijdseToets (TTT) en bespreken we het moment waarop je het examen gaat afleggen. Zo werken we in een hoog tempo doelgericht naar jouw praktijkexamen toe.

Theorie

Wanneer je al in het bezit bent van een theorie-certificaat kunnen wij na de intake direct bij het CBR zowel het TTT als het praktijkexamen vastleggen. Heb je nog geen certificaat dan ga je die zo snel mogelijk halen. Zonder certificaat kun je immers geen TTT of praktijkexamen afleggen. Je mag dan wel alvast rijlessen gaan nemen. Omdat de aanvraag van een TTT of een praktijkexamen afhankelijk is van je theoriecertificaat, is het onverstandig om zonder theoriecerticaat al een TTT of examen vast te leggen.

Rijlessen

Je instructeur is volledig toegerust voor het geven van een versnelde opleiding.Om zoveel mogelijk tijd voor jou beschikbaar te stellen zal de instructeur aan jou vragen om je rijlessen zoveel mogelijk overdag te benutten. Op die manier word je in staat gesteld het rijden snel onder de knie te krijgen.

Belangstelling?

Wil je meer informatie over onze versnelde opleiding, of wil je meteen een versnelde opleiding aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0511 - 44 77 22. We geven je dan alle informatie over de mogelijkheden.

Kijk voor de tarieven van onze pakketten op de tarievenpagina.
 

Wij bellen jou!Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22