Direct aanmelden?
0511 - 44 77 22

Ons team

Onze rijschool bestaat uit een team van gepassioneerde en vakbekwame rijinstructeurs, die maar één doel voor ogen heeft: ervoor zorgen dat jij je felbegeerde rijbewijs binnen no-time op zak hebt! Onze instructeurs zijn volledig opgeleid en bevoegd om jou op een persoonlijke en vakkundige manier het autorijden te leren. 

We stellen ons graag aan je voor: 

Eelkje (eigenaar/administratie)
Wanneer je met onze rijschool belt ben ik je contactpersoon. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen en informatiewensen over de rijlessen en het rijexamen. Als eigenaar van de rijschool verzorg ik verder alle administratieve werkzaamheden, waaronder het inplannen van je rijexamen, het bijhouden van de administratie en de website en het verzorgen van media publiciteit. Ik houd ervan om vragen en wensen meteen te regelen en af te handelen. Wil je bijvoorbeeld je examen aanvragen? Dan regel ik dat direct voor je, want klanten staan bij mij voorop. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren, wandelen, te zingen in een gospelband en doe op de sportschool mee aan Sh'Bam.
 

Piet (eigenaar)
 

Dineke (instructeur)
Bij mijn rijlessen vind ik het belangrijk om jou vertrouwen te geven. Daarom begeleid ik je op een rustige, maar ook positief kritische manier. Ik neem de tijd voor je, zodat je kunt groeien in je rijvaardigheid en straks vol zelfvertrouwen het examen kunt afleggen. Persoonlijke aandacht staat daarom bij mij voorop. Ik geef les in categorie B (auto) en rijd in de Renault Megane en in de Skoda Citigo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, te mountainbiken en te wandelen, maar ook motorcross is een hobby van mij.


Sicco E (instructeur)
Na ruim 20 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt, werd het tijd om iets anders te gaan doen. Ik heb altijd een passie gehad voor lesgeven en autorijden, hierdoor was de keuze snel gemaakt. Ik doe dit vak inmiddels vier jaar met heel veel plezier. Ik probeer je op een rustige manier de kneepjes van het autorijden bij te brengen en probeer me steeds aan jou aan te passen. Ik wijs je op gemaakte fouten en help je om het de volgende keer beter te doen. Naast veiligheid, vind ik het heel belangrijk dat je plezier krijgt in het autorijden. Ik streef er dan ook naar dat je elke keer weer uitziet naar de volgende les. Ik geef les in cat. B en rijd in een Kia Xceed. In mijn vrije tijd schaak ik graag en stoei wat met Ms-office en VBA ook sla ik al bijna 40 jaar geen wedstrijd over van de Formule 1, ook voor wat kluswerk draai ik mijn hand niet om.
 
Sicco D (instructeur)
Ruim twintig jaar ervaring, maar ik ben nog steeds gek op mijn vak. Ik houd ervan om open en recht door zee te zijn tegen mijn leerlingen, want dat draagt bij aan een snelle groei in de rijvaardigheid. Persoonlijke aandacht vormt daarbij de basis. Als gediplomeerd KNMV instructeur (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) geef ik motorrijlessen volgens de principes die het KNMV heeft gesteld. Dat betekent dat jij straks beschikt over een zeer hoog rijvaardigheidsniveau. Je kunt bij terecht voor rijlessen op de motor, E achter B (in de Mercedes) en de bromfiets. In mijn vrije tijd toer ik graag op de motor.
Extra's: KNMV gediplomeerd.

Wij bellen jou!Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22