Ons team

Direct aanmelden? 0511 - 44 77 22

GESLAAGDEN
WETEN WAAROM!
0511-44 77 22

Ons team

Onze rijschool bestaat uit een team van gepassioneerde en vakbekwame rijinstructeurs, die maar één doel voor ogen hebben: ervoor zorgen dat jij je felbegeerde rijbewijs binnen no-time op zak hebt! Onze instructeurs zijn volledig opgeleid en bevoegd om jou op een persoonlijke en vakkundige manier het autorijden te leren. 

We stellen ons graag aan je voor: 

Eelkje (eigenaar/administratie)
Wanneer je met onze rijschool belt ben ik je contactpersoon. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen en informatiewensen over de rijlessen en het rijexamen. Als eigenaar van de rijschool verzorg ik verder alle administratieve werkzaamheden, waaronder het inplannen van je rijexamen, het bijhouden van de administratie en de website en het verzorgen van media publiciteit. Ik houd ervan om vragen en wensen meteen te regelen en af te handelen. Wil je bijvoorbeeld je examen aanvragen? Dan regel ik dat direct voor je, want klanten staan bij mij voorop. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tuinieren, wandelen, te zingen in een gospelband en doe op de sportschool mee aan Sh'Bam.
 

Piet (eigenaar/instructeur)
Ik werk sinds 2014 bij deze prachtige rijschool en geef les in categorie B (auto). Ik geef les in de Renault Megane en de Renault Megane Estate (automaat). Daarnaast geef ik individuele theorie begeleiding aan leerlingen die extra begeleiding willen of die hun theorielessen niet in groepsverband willen of kunnen uitvoeren. Mijn rijlessen geef ik op een rustige en persoonlijke manier, zodat jij snel kunt groeien in je zelfvertrouwen op de weg. Aan de andere kant ben ik recht door zee en draai niet om de feiten heen. Je hebt immers recht op een instructeur die je op een positief kritische manier begeleidt. In mijn vrije tijd fotografeer ik en houd ik van koken en klussen. Ik mag graag van iets ouds weer iets nieuws maken.
Extra's: Instructeur bij faalangst, autisme en AD(H)D.
 

Dineke (instructeur)
Bij mijn rijlessen vind ik het belangrijk om jou vertrouwen te geven. Daarom begeleid ik je op een rustige, maar ook positief kritische manier. Ik neem de tijd voor je, zodat je kunt groeien in je rijvaardigheid en straks vol zelfvertrouwen het examen kunt afleggen. Persoonlijke aandacht staat daarom bij mij voorop. Ik geef les in categorie B (auto) en rijd in de Renault Megane en in de Seat Mii. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, te mountainbiken en te wandelen, maar ook motorcross is een hobby van mi


Karel ( instructeur)
Met veel plezier geef ik al 10 jaar rijlessen en geniet ik ervan om leerlingen te begeleiden op de weg naar hun rijbewijs. Ik geef op een rustige, duidelijke manier rijles, in de RIS methode ( rijopleiding in stappen)  Verder geef ik naast de rijlessen ook ROSO ( slipbaantraining) en heb ik aanvullende cursussen gevolgd voor faalangstinstructie, AD(H)D-PDD NOS en autisme. De rijlessen geef ik in de VW Golf Variant
In mijn vrije tijd geniet ik van muziek, paarden, de wadden eilanden en last but zeker not least, mijn dochters.
Extra's: RIS gecertificeerd, instructeur bij faalangst, AD(H)D-PDD NOS en autisme en ROSO.
 

Sicco (instructeur)
Ruim twintig jaar ervaring, maar ik ben nog steeds gek op mijn vak. Ik houd ervan om open en recht door zee te zijn tegen mijn leerlingen, want dat draagt bij aan een snelle groei in de rijvaardigheid. Persoonlijke aandacht vormt daarbij de basis. Als gediplomeerd KNMV instructeur (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) geef ik motorrijlessen volgens de principes die het KNMV heeft gesteld. Dat betekent dat jij straks beschikt over een zeer hoog rijvaardigheidsniveau. Je kunt bij terecht voor rijlessen op de motor, E achter B (in de Mercedes) en de bromfiets. In mijn vrije tijd toer ik graag op de motor.
Extra's: KNMV gediplomeerd.

Actie

Wegens succes verlengd tot en met 29-09-2019

Actie van de maand
 

Meld je aan voor de actie van de maand!

Klik hier voor het filmpje over de TTT

Klik hier voor meer informatie over de 1 dag theorie
 

Wij bellen jou!


Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22

Beoordeling door klanten: 8,4/10 311 beoordelingen