Direct aanmelden?
0511 - 44 77 22

ROSO Slipbaantraining

Misschien heb je het zelf weleens meegemaakt: Tijdens een flinke regenbui op de snelweg voel je opeens tot je schrik dat je auto de grip met het wegdek dreigt te verliezen. Het voertuig lijkt een moment onbestuurbaar te worden...

Slipbaantraining

Er zijn heel veel (weers)omstandigheden die het rijgedrag van je auto kunnen beïnvloeden. Dat kan tot levensgevaarlijke situaties leiden! Het is daarom heel verstandig om te trainen hoe je moet reageren in die omstandigheden. In samenwerking met het Verkeers Educatie Centrum (VEC) in Drachten biedt Rijschool UnieQ jou als extra service een ROSO slipbaantraining aan. ROSO betekent: Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. En dat is precies wat je tijdens de training gaat doen. Je gaat zelf ervaren en voelen hoe je auto reageert onder bepaalde omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een glad of stroef wegdek. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan zithouding, stuurhouding, gevolgen van overbelading en de voordelen en gevaren van een airbag.

Zelfstandig rijden

Het bijzondere aan deze training is dat je zelfstandig, zonder instructeur, over een afgesloten baan gaat rijden. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen welk effect dat op je zelfvertrouwen heeft, want die gaat er met sprongen op vooruit! En juist dat extra gevoel van zekerheid kan op die natte snelweg voor jou van levensbelang zijn.

De ROSO-training duurt 2 uur en wordt speciaal voor jou als leerling van UnieQ met korting aangeboden. Kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina.

Wij bellen jou!Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22