Autorijlessen

Direct aanmelden? 0511 - 44 77 22

GESLAAGDEN
WETEN WAAROM!
0511-44 77 22

Autorijlessen

Kia Cee'd
Skoda Citigo Automaat

Natuurlijk wil jij ook graag snel en deskundig begeleid worden bij het behalen van je rijbewijs. Het is logisch dat je daarvoor hoge eisen stelt aan je rijschool. Bij ons ben je op het juiste adres! 

Vakkundig

Al onze instructeurs zijn volledig bevoegd om jou op vakkundige en plezierige wijze het autorijden te leren. Want autorijlessen moeten vooral ook leuk zijn! Wij zorgen er dan ook voor dat jij het "roze pasje" snel en op een hele prettige manier in de wacht sleept.

Autisme, AD(H)D en faalangst

Heb je moeite met het doen van examens (faalangst), ben je autistisch of heb je AD(H)D? Geen probleem! Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan leerlingen met autisme, AD(H)D en faalangst.

Onze auto's

Je kunt bij ons rijles nemen in lesauto's die allemaal voorzien zijn van veel technische gemakken. En mocht je liever in een automaat lessen, dan hebben we een speciale automaat voor je beschikbaar. Neem gerust een kijkje op de pagina waar we onze lesauto's introduceren.

De opleiding

Bij UnieQ kun je kiezen uit verschillende rijopleidingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaardopleiding (1 rijles per week), maar ook voor een versnelde rijopleiding, waarbij je in overleg al na een aantal maanden examen kunt doen. Voor deze opleiding is het handig om al in het bezit te zijn van je theorie, en dat je overdag de lessen kunt benutten. In de rijopleiding kun je ook kiezen voor een TussenTijdseToets, Zo is er altijd een opleiding die bij jou past! Je rijlessen worden gegeven in en rondom Leeuwarden. Daar wordt na je opleiding ook het examen afgenomen.
De rijlessen starten in Leeuwarden. De eerste rijlessen zijn in overleg vanaf jou huis of vanaf de rijschool. Daarna kom je naar de stad en benut je de lestijd optimaal. Mocht het echt niet lukken om naar de stad te komen, dan is lessen vanaf je huisadres of de rijschool een optie. In goed overleg is alles mogelijk.

Let op: afmelden rijles, 48 uren van te voren, anders wordt deze in rekening gebracht!

Plezier

Het is vooral belangrijk dat je plezier beleeft aan je rijopleiding. Samen met je vaste instructeur word je daarom op een rustige en ontspannen manier voorbereid op het praktijkexamen. Je vorderingen worden bijgehouden op een "Instructie vorderingskaart." In overleg met je instructeur kun je de datum en het tijdstip van het praktijkexamen bepalen!

Gezondheidsverklaring

Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor jou gezondheidsgegevens , is het belangrijk dat jij zelf de gezondheidsverklaring ( voorheen Eigen Verklaring) ruim voor de aanvang van het praktijkexamen invult. Door deze zelf in te vullen denk je bewust na over de vragen over jou gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk. Daarom heeft het CBR besloten dat je deze vanaf 1 november 2017 zelf online moet indienen. Wij als rijschool kunnen dit niet meer voor jou verzorgen. Vul de gezondheidsverklaring zo spoedig mogelijk in op mijn.cbr.nl

Het examen

Wanneer je er klaar voor bent om praktijkexamen te doen, kun je ervoor kiezen om direct het examen aan te laten vragen of om eerst een TussenTijdseToets (TTT) af te leggen. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat er een aanvraag bij het CBR plaatsvindt. Voor de benodigde afhandeling hebben we een machtiging van jou nodig. Hieronder lees je hoe je die machtiging bij het CBR kunt regelen.

Machtiging voor het CBR examen

De machtiging voor de aanvraag van je rijexamen regel je met je DigiD via www.mijn.cbr.nl. Bij de aanvraag van deze machtiging heb je het registratienummer van onze rijschool nodig. Dat nummer is: 0599 A2. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je graag.

Samen met je instructeur werk je zo naar het einddoel toe: je rijbewijs!

Actie

Actie geldig tot en met 30-04-2024

Actie  

Meld je aan voor de actie!

Klik hier voor het filmpje over de TTT

Klik hier voor meer informatie over de 1 dag theorie
 

Wij bellen jou!


Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22

Beoordeling door klanten: /10 beoordelingen