Direct aanmelden?
0511 - 44 77 22

Tussentijdse Toets

Het praktijkexamen is best een spannend moment. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden op het examen. In samenwerking met het CBR biedt Rijschool UnieQ jou daarom de mogelijkheid om na ongeveer driekwart van je rijopleiding een proefexamen te doen, de zogenaamde Tussen Tijdse Toets.

Hoe werkt de Tussen Tijdse Toets?

Het proefexamen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. De examinator toetst je rijvaardigheid en vertelt meteen wat je tijdens het examen kunt verwachten. Aan de hand van de Tussen Tijdse Toets kun je dus ervaren hoe een echt examen verloopt. Mocht je onzeker of nerveus zijn, dan kun je aan de hand van de Tussen Tijdse Toets je eventuele nervositeit voor een belangrijk deel wegnemen. Je hebt immers tijdens de toets al ervaren wat je te wachten staat tijdens een officieel examen! 

Het leer-aspect

Het proefexamen is vooral ook bedoeld om te toetsen welke vaardigheden de komende rijlessen nog extra aandacht verdienen. Daarom zit je eigen instructeur bij de toets ook in de auto. Na afloop bespreek je samen met je instructeur wat je in de komende rijlessen nog kunt verbeteren. En extra leuk: Wanneer je tijdens de toets je bijzondere verrichtingen goed hebt uitgevoerd krijg je daarvoor vrijstelling op je eerste praktijkexamen! En dat is mooi meegenomen.

Bekijk het onderstaande filmpje van het CBR over de meerwaarde van de Tussen Tijdse Toets.

Wij bellen jou!Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22