Beoordelingen

Direct aanmelden? 0511 - 44 77 22

GESLAAGDEN
WETEN WAAROM!
0511-44 77 22

Beoordelingen

Cijfer:

8,3

Aantal beoordelingen: 253

8,3

Aantal beoordelingen: 253
Gemiddelde waarderingen:

Service: 8,5

Deskundigheid: 8,5

Prijs/kwaliteit: 8
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Heb bij dit bedrijf in één keer mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd goed verzorgd en je wordt goed voorbereid op het examen."

- Wouter uit Westergeest
22-10-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Gosse uit Kollumerzwaag
18-10-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede communicatie, mevrouw ging veel voor ons uitzoeken, naar mogelijkheden zoeken en hield ons goed op de hoogte. Heel netjes allemaal.
Instructeur wist veel, dus deskundig, legde dingen goed uit.
"

- Lana uit Ureterp
16-10-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Hele goede ervaring, helemaal in vergelijking met de vorige rijschool. En dat komt niet alleen doordat ik dit keer wel geslaagd ben."

- jarno uit feanwalden
02-10-2018
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Hartstikke tevreden over de manier waarop ik rijbewijs B heb mogen behalen. "

- Anoniem
28-09-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- janco uit triemen
25-09-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Het waren gezellige en leerzame lessen"

- Jesse uit Damwald
25-09-2018
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Bert uit de Westereen
23-09-2018
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Vlot en duidelijk in de communicatie"

- Simon
22-09-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Lammert uit Zwagerbosch
30-08-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goede ervaring en fijne, duidelijke lessen gehad."

- Anoniem
30-08-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn ervaring met UnieQ was erg goed, iedereen was heel aardig en ik heb erg leerzame lessen gehad."

- Anoniem
27-08-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Erg leerzaam en een leuke instructeur! "

- Alice uit Kollum
23-08-2018
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
07-08-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Hendrik uit Kollumerzwaag
31-07-2018
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Leuke rijschool! Met goede service"

- Josry uit Buitenpost
30-07-2018
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Keimpe Tjeerd uit De Westereen
26-07-2018
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Lesrijden bij UnieQ heb ik altijd met veel plezier ervaren. De lessen van Piet waren erg leerzaam maar ook gezellig. "

- Anna uit Kollum
26-06-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Alleen maar tienen. Ik heb niks om aan te merken!"

- Dennis uit Burgum
24-06-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- lysanne uit buitenpost
20-06-2018
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed rijschool met duidelijke afspraken"

- Ilona uit De Westereen
15-06-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb een super leuke tijd gehad met de rijlessen. En super geleerd."

- Sander uit Kollumerzwaag
13-06-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
07-06-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn ervaring met Rijschool UnieQ zijn top. De rijschool neemt veel tijd voor je en geeft je praktische feedback die je direct in de praktijk kan gebruiken.
"

- Wilmer uit Drachten
31-05-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- Anoniem
25-05-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Hele leuke spontane rijschool! Met plezier in de 1e keer mijn rijbewijs gehaald!! "

- Annemieke uit Damwald
22-05-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Gertjan uit Kollumerzwaag
16-05-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede en leerzaame lessen en in eenkeer geslaagd!"

- Pieter uit De westereen
03-05-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Heel positief"

- Emyl uit Augustinusga
25-04-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Een positieve rijschool waarin je vriendelijk word geholpen. Ze helpen je goed door alle processen heen om je zo start klaar te maken voor je rijexamen."

- Jennifer uit De Westereen
23-04-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede rijschool en super goeie lessen gehad. Zeker een aanrader!"

- Carmen uit Buitenpost
20-04-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Heel erg goed. Altijd goed geholpen door Piet bij het lesrijden. Altijd duidelijke afspraken. Nogmaals bedankt voor de fijne lessen, Piet!

(Hendrik Hamstra)"

- Hendrik uit Drogeham
10-04-2018
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik ben blij dat ik bij deze rijschool heb gereden. Ik had een leuke instructeur. Bij vragen was het telefonisch contact prima!"

- Anoniem
07-04-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Gezellige en leerzame rijlessen, goede communicatie met instructeur. Altijd op tijd, eventuele veranderingen werden op tijd gecommuniceerd. "

- Rutmer uit Veenklooster
28-03-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Wople
28-03-2018
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Martien uit Kollumerzwaag
28-03-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Erg leuk bedrijf en leerzaam. Goede voorlichtingen en instructies."

- Sjoukje uit De Westereen
26-03-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Johan uit Kollumerzwaag
21-03-2018
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Tina uit Westergeest
15-03-2018
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"wat een goeie rijschool, ik heb eerst ergens anders gereden en ben daar tegen dingen aangelopen waardoor ik overgestapt ben. vanaf de eerste les, meteen een goed contact met piet (rijinstructeur) veel met hem kunnen lachen, maar ondertussen werden er top kwaliteit lessen gegeven en als je er even niet uit kwam kon je gerust vragen en nam hij even de tijd om het uit te leggen tot dat je het wel snapte, ik heb hier met heel veel plezier les gereden! bijna zo leuk dat ik bijna jammer vind dat ik mocht stoppen, maar wel super bedankt dat ik kon stopppen en bedankt voor de top kwaliteit van het bedrijf!!!! ga zo door!!!!"

- Anoniem
15-03-2018
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
12-03-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed."

- Nienke uit Kollum
02-03-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Super leuke en leerzame lessen! Veel gelachen in de lesauto met Piet! Zeker een aanrader!! "

- Tjitske uit Kollumerzwaag
01-03-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
26-02-2018
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Remco uit Twijzel
23-02-2018
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Super rijschool! Met veel plezier de rijlessen gevolgd bij Piet. Geduldige instructeur, die mij ook op mijn gemak stelde! Altijd gezellig. Contact met Eelkje was altijd goed.Alles werd gelijk geregeld. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb, maar zal jullie zeker missen! Bedankt voor alles."

- Gaatske
21-02-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"-"

- Jeltje uit Nijmegen
17-02-2018
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
15-02-2018
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Superleuk !"

- Anoniem
01-02-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Wietze Johan uit Kollumerzwaag
01-02-2018
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn ervaring met rijschool UnieQ is erg positief. De communicatie was altijd erg goed. Moest er iets geregeld worden dan werd dit altijd vlot en goed gedaan. Ze zetten zich volledig in om er voor te zorgen dat jij je rijbewijs haalt."

- Kevin uit Kollumerzwaag
29-01-2018
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Het was zeer prettig om bij dit bedrij lessen te volgen. Goede communucatie en veel geleerd."

- Jeanine uit De Westereen
26-01-2018
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. communicatie, planning, rijlessen, gezelligheid in de auto (maar nooit té gezellig natuurlijk), alles is mij zeer prima bevallen. ik ben blij dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb gehaald, omdat ik hier geleerd heb zelfverzekerd te rijden."

- Lisette uit Leeuwarden
06-01-2018
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb een goede ervaring met UnieQ. Er wordt veel aandacht besteed aan mijn wensen tijdens de lessen en de communicatie verloopt top!"

- Anoniem
19-12-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede begeleiding, zeer fijne rijschool!"

- Lisanne uit Buitenpost
11-12-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ontzettend fijne rijschool. Makkelijk om contact op te nemen met de rijschool en de instructeur."

- Auniek uit Kollumerzwaag
28-11-2017
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Uiterst betrouwbaar en prima Rijschool.."

- Heerco Emiel uit Kollumerzwaag
27-11-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Erg persoonlijk en goed op maat. Echt een aanrader!"

- Almer uit Kollum
24-11-2017
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
22-11-2017
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goeie rij lessen. Instructeurs die veel over hebben voor je."

- Anoniem
20-11-2017
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Jorick uit Buitenpost
07-11-2017
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Jemke uit Dokkum
30-10-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Na jarenlang niet achter het stuur gedurfd te hebben, toch maar alle moed bijelkaar geraapt om het toch te proberen. Met rust en een hele hoop humor heeft Piet mij over de grootste angst heengeholpen en mij het vertrouwen gegeven dat ik best wel kan rijden. Het is zeker een aanrader voor iedereen die net als ik angstig of niet vertrouwd achter het stuur zit. "

- Jantje uit Damwâld
19-10-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Angelina uit De Westereen
18-10-2017
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Scooterrijbewijs in de eerste keer gehaald en auto rijbewijs ook eerste keer geslaagd, top rijschool. Sicco als rijiinstructeur scooter, was super voor auto rijlessen Marcel en Piet, allebei top"

- Kevin uit Zwagerbosch
18-10-2017
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"het was een goede ervaring want ik werd goed geholden en dat blijkt uit het halen van mijn rijbewijs."

- stefan uit kootstertille
10-10-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- Anoniem
02-10-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Esther uit Drogeham
29-09-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik ben zeer tevreden over de rijschool en ik ga ook iedereen aanraden om hier het rijbewijs te halen."

- bram uit kollumerzwaag
26-09-2017
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Janke uit Drogeham
13-09-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Erg goed. Uitstekende service en leuke leerzame rijlessen. Wanneer je een vraag hebt over iets, kun je zo bij hen terecht. "

- Martijn uit BUITENPOST
11-09-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- Anoniem
05-09-2017
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"ik moest een rij test doen"

- s uit broeksterwoude
28-08-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
17-08-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Unieq is een super rijschool. Ze regelen alles snel voor je en houden goed rekening met je. "

- Anoniem
15-08-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"snelle reacties op mails en vragen, goede tips met rijlessen en altijd ruimte voor gesprek of vragen "

- Edwin uit Buitenpost
15-08-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goeie rijlessen en alles super goed voor elkaar en cker hoge slagings percentage"

- Pieter uit De westereen
04-08-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, met het boekje en de vragen op internet ben je voldoende voorbereid voor het theorie examen. Met het oefenen voor het praktijkexamen werd voldoende uitgelegd maar ik raakte de eerste keer een beetje in de war omdat ik samen met nog een meisje reed, hierdoor wist ik niet altijd wanneer de opdracht voor mij bestemd was en dit zorgde soms voor een beetje verwarring. Ik ben toen gezakt. De tweede keer had ik nog 2 uurtjes voorbereiding alleen. Dit heeft nog wel geholpen. Nu ben ik geslaagd."

- Alie uit Feanwalden
11-07-2017
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Steven uit Twijzelerheide
05-07-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik vond het een prettige rijschool. Mijn eerste paar lessen reed ik bij Karel, maar al snel nam Dineke mij onder mijn hoede. Beide instructeurs bevielen mij goed.
De begeleiding vond ik prettig."

- Anoniem
29-06-2017
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede ervaring met de rijschool. Snel en kordaat handelen bij aanmelding. Afspraken worden stipt nagekomen, daarnaast was de kennisdeling van mijn instructeur van zeer goed niveau!"

- Anoniem
27-06-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Vriendelijk en behulpzaam, goede service"

- Stef uit Kollumerzwaag
20-06-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"heel goed"

- F uit TWIJZELERHEIDE
13-06-2017
Cijfer:

6,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Carine uit Kollumerzwaag
12-06-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
11-06-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
09-06-2017
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Jan uit Kollumerzwaag
08-06-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- peter uit Burum
06-06-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Super ervaringen! Leuke lessen en een top instructeur! UnieQ is een hele fijne rijschool en biedt leuke pakketten aan. Zeker een aanrader voor iedereen!"

- Rianne uit Veenwouden
01-06-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
18-05-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Altijd leuk en leerzaam, top rijschool! "

- Pieter uit Kollumerzwaag
18-05-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
28-04-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede rijschool "

- Nathalie uit Zwaagwesteinde
19-04-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
14-04-2017
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Een goede rijschool waar jij als beginnend bestuurder voorop staat. Zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf."

- J
12-04-2017
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Sanne uit Buitenpost
11-04-2017
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Corrie uit Buitenpost
10-04-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Danielle uit Kollumerzwaag
08-04-2017
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Altijd top lessen gehad van piet , er fijne instructeur die goed uitlegt en goed ondersteund , erg fijne tijd gehad echt een aanrader !!!!"

- Winanda uit Twijzelerheide
06-04-2017
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- S uit Buitenpost
03-04-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Myrthe uit Drogeham
31-03-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Echt een top rijschool in 1 keer mijn praktijk gehaald voor op de bromfiets. Ze zijn ook zeer flexibel."

- Coen uit Hitzum
30-03-2017
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Super"

- Jordy uit Driezum
28-03-2017
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede ervaring. Daarom ook voor dit bedrijf gekozen"

- Melle uit Kimswerd
17-03-2017
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
08-03-2017
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Alina uit De Westereen
07-03-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
07-03-2017
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
07-03-2017
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Top rijschool! De communicatie verliep altijd zeer goed. Bij vragen of kleine problemen kreeg ik ontzettend snel antwoord en/of hulp. Het theoriepakket is ook duidelijk en de online oefenexamens erbij zijn erg handig en leerzaam.
De rijlessen met Marcel waren echt heel erg gezellig en leuk maar vooral leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goede feedback gegeven, zowel op positieve als negatieve punten en dat was heel erg fijn. Elke week keek ik er weer met heel veel plezier naar uit. Zeker een aanrader!
"

- Nienke uit Twijzelerheide
27-02-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Johannes Tjalling uit Westergeest
27-02-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Christiaan uit Buitenpost
27-02-2017
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goede rijschool duidelijk uitleg "

- Anoniem
24-02-2017
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb mijn rijbewijs bij Unieq gehaald!"

- Sybrand uit Kollumerzwaag
21-02-2017
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Esther uit Zwaagwesteinde
17-02-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb een zeer goede ervaring gehad met rijschool UnieQ. De begeleiding was top en ook toen Piet er even uit moest, werd het heel goed opgelost met een vervangende instructeur."

- Martha uit Kollum
01-02-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
29-01-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb zeer leerzame lessen gehad van dit bedrijf."

- Anoniem
20-01-2017
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Een goede rijschool..
Een echte aanrader.. "

- Wouter uit Kollumerzwaag
08-01-2017
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb veel leerzame en plezierige rijlessen gehad bij UnieQ. Zeker aan te raden voor anderen."

- Patrick uit Zwagerbosch
21-12-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede en leerzame lessen gehad."

- Anoniem
20-12-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Willem Jan uit Kollumerzwaag
14-12-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"toppie "

- tt uit KOLLUMERZWAAG
06-12-2016
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Altijd zeer leuke rijlessen gehad met Piet. De instructeur was duidelijk en legde alles goed uit.

De communicatie verliep ook altijd goed, je krijgt ontzettend snel antwoord op je vraag.

Het theorieboek wat je krijgt is zeer uitgebreid en overzichtelijk. De online omgeving werkt helaas niet zo fijn, het online boek was niet heel overzichtelijk en de oefen examen module werkte ook niet echt prettig. Hierdoor was ik genoodzaakt een ander pakket aan te schaffen (Itheorie).

Al met al, een ontzettend leuke instructeur, goede lesauto en goede communicatie. Een aanrader voor elk en ieder!

"

- Joël uit Kollum
30-11-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"zeer goed, alles netjes in orde de communicatie is perfect!
hulp is er ook altijd!"

- Bauke uit Kollumerzwaag
24-11-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
" mijn instructeur was heel erg geduldig en eerlijk."

- Anoniem
22-11-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Baukje uit Kollumerzwaag
22-11-2016
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
19-11-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- Myrthe uit Kootstertille
11-11-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Veel geleerd. de mensen schenken veel aandacht aan de leerlingen. En ze blijven altijd rustig, je voelt je op je gemak."

- J uit kollumerzwaag
31-10-2016
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Telefonisch contact gehad met Eelke voor het inplannen van het BE-Rijbewijs. Erg vlot met reageren en had ook snel een datum beschikbaar wat mij schikte. Sicco gaf duidelijk instructies en heeft mij helemaal goed voorbereid op het rij-examen. Er waren geen onduidelijkheden tijdens en voor het examen."

- Gerlof uit Kollumerzwaag
31-10-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn ervaring met rijschool UnieQ is goed. Ik heb met heel veel plezier de rijlessen gevolgd! Ook heb ik een theorieles gevolgd waar ik veel aan heb gehad. Als ik vragen had werden die snel beantwoord door Eelkje of door mijn rijinstructeur, de service was top! Rijschool UnieQ is gewoon UnieQ :) "

- Nynke uit Veenklooster
03-10-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed contact, service en afhandeling"

- Klasina uit Kollumerzwaag
23-09-2016
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Prima! Goede instructeur, duidelijk"

- Anoniem
20-09-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Inge uit Drogeham
08-09-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Joukje uit Kollumerzwaag
18-08-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn ervaring met Rijschool Unieq is zeer positief. In het begin ben ik gaan oriënteren waarbij ik erg goed ben geïnformeerd. Daarna kon ik bijna direct van start en heb ik zeer leuke en leerzame lessen gehad."

- Daphne uit Kootstertille
02-08-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb de rijlessen altijd als zeer plezierig en leerzaam ervaren. "

- Marjanne
26-07-2016
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Via rijschool Unieq mijn be rijbewijs gehaald.
Super leerzame dag gehad en in 1 keer geslaagd.
Sicco is een ervaren instucteur die precies weet wat hij doet!
Kan iedereen aanraden om bij Unieq rijlessen te volgen."

- Henk Jan uit Dokkum
24-07-2016
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Marissa uit Triemen
07-07-2016
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"👍👍👍👍"

- Anke uit Buitenpost
05-07-2016
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- henk uit KOLLUMERZWAAG
29-06-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Robin uit Kollumerzwaag
29-06-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"De ervaringen die ik heb bij rijschool Unieq zijn heel goed, in de 1e keer geslaagd.
Alleen jammer dat ik niet eerder af kon rijden na mijn theoriebehaling. "

- Grietje uit Kollumerzwaag
22-06-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Zeer goed contact met de rijschool. Altijd snel geholpen. Flexibel wat betreft rijlessen. Goede begeleiding gedurende het traject."

- Alida uit Zwaagwesteinde
17-06-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Yorick uit Damwoude
16-06-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ontzettend duidelijk en goede lessen gehad precies wat ik nodig had om mijn zenuwen te kunnen bedwingen erg tevreden!"

- Cj uit Twijzelerheide
09-06-2016
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
09-06-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Annemieke uit Harlingen
07-06-2016
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- jelte uit kollumerzwaag, Harm smids wei 11, 9298RE
02-06-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Met veel plezier de lessen gevolgd. Ruime mogelijkheden voor het inplannen van lessen."

- Armando uit Augustinusga
27-05-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- M uit WESTERGEEST
26-05-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"ik heb een hele goed ervaring met rijschool unieq leuke instructeurs goede lespakketten en goede uitleg van te voren "

- yvonne uit de westereen
20-05-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Lessen zijn goed. Verbeterpunt is om met leskaarten te werken. Maakt het voor de leerling duidelijk en overzichtelijk. Verder prima!!"

- Lianne uit BUITENPOST
17-05-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"De service was goed en begeleiding van de instructeur was duidelijk!"

- Aukje uit Kollumerzwaag
14-05-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Jurre uit Veenklooster
13-05-2016
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Bestelling en orderbevestiging snel en duidelijk.
Instructeur Sicco erg opschepperig, niet mijn type.
Direct na proefles met aanhanger kwam de rekening al binnen. Ik had de dag van ochtendles en examen nog niet gehad. Ik vond dat erg storend."

- Ben uit Kollumerzwaag
17-04-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Het waren altijd gezellige, leuke en vooral leerzame rijlessen."

- Lammert uit Twijzel
15-04-2016
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Pieter uit De westereen
15-04-2016
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Frans uit Twijzel
05-04-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Denise uit Kootstertille
05-04-2016
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Altijd goede en leuke rijlessen gehad met Dineke"

- Marko uit Damwâld
01-04-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Zeer goede service!!"

- Anoniem
31-03-2016
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- bauwina uit Feanwâlden
29-03-2016
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
23-03-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Hielke Taeke uit De Westereen
20-03-2016
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Leuke insteucteur. Voordat je begint met de cursus wordt je duidelijk uitgelegd waarop je beoordeeld wordt en waarop je moet letten tijdens het rijden. Als er iets fout gaat legt de instructeur het je uit met beeldspraak en hierdoor zul je het niet snel verkeerd doen!

Al met al een top dag gehad en geslaagd in de eerste keer!"

- Joël uit Kollum
17-03-2016
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Rijschool unieq is een goede rijschool. Het personeel altijd vriendelijk en ze staan je snel te woord als je ergens tegen aanloopt. Dus al met al is de communicatie een dikke prima. Ik heb een goeie ervaring gehad. Ook mijn complimenten naar de rijinstructeur toe!!!"

- Anoniem
12-03-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Robin uit Kollumerzwaag
05-03-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- jan uit Harkema
02-03-2016
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"bg"

- Anoniem
17-02-2016
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Wij zijn zeer tevreden. Zijn super klantvriendelijk en behulpzaam. Mn zoon heeft het praktijkexamen in 1 keer gehaald. De lessen waren ook prettig met een goede en geschikte instructeur. Dus zeker aan te bevelen."

- Yoëll uit De Westereen
17-02-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"te vreden"

- Anoniem
10-02-2016
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
08-02-2016
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Willem uit Twijzelerheide
08-02-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Prima ervaring, er word goed naar je geluisterd. wat mij erg heeft geholpen waren de theorielessen. ik had erg veel moeite met het leren van de autotheorie. en tijdens de lessen kreeg ik goede en duidelijke uitleg hierover."

- Rianne uit Buitenpost
03-02-2016
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Ellen uit Buitenpost
30-01-2016
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
26-01-2016
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"leuk telefonisch contact gehad, goede uitleg."

- Henk uit De Westereen
17-12-2015
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb leuke lessen gehad met Piet. Ik heb mijn rijbewijs vrij snel gehaald en zonder tussentijdsetoets, dat zegt ook al wat over de kwaliteit van de lessen."

- Geartsje uit Triemen
17-12-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
14-12-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Erg fijne tijd gehad en een boel geleerd! Geweldige service, er is altijd een oplossing gevonden voor mijn problemen en dankzij dat heb ik mijn rijbewijs gehaald. "

- Debbie uit Hurdegaryp
14-12-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goeie ervaring. fijne theorie en praktijk lessen gehad."

- Robin uit De Westereen
07-12-2015
Cijfer:

6,5

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,5

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goede ervaring, ze regelen alles goed en optijd"

- oege-sietse uit twijzelerheide
03-12-2015
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- kevin uit zwagerbosch
30-11-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Uitstekend, erg klantvriendelijk, prettig in de omgang, Geduldig, en Marcel is echt een toffe instructeur."

- Martin uit Kollum
18-11-2015
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"ik heb er met plezier scooter rijles gehad goeie uitleg en communicatie"

- Anoniem
16-11-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Durk uit Buitenpost
16-11-2015
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Zeer goed rn persoonlijk"

- Jelmer uit Kollumerzwaag
09-11-2015
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Dankzij de goede en gezellige lessen van instructeur Marcel ben ik in de eerste keer geslaagd voor mijn B-rijbewijs. De lessen waren ontzettend goed, ik heb vrijwel geen vragen gehad, alles werd namelijk duidelijk uitgelegd. Ook is het contact met de rijschool altijd goed geweest. Gewoon heel gemoedelijke mensen. Daar ik de wens had om mijn rijbewijs snel te halen in verband met werk, merk je dat de instructeur hier ook vol voor wil gaan. Was er iets onduidelijk qua tijden om te lessen o.i.d. dan is er altijd snel antwoord en dat is met alles zo. Ik zou daarom ook zeker rijschool Unieq aanbevelen bij mijn vrienden."

- Willem uit De Westereen
29-10-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik vond het heel fijn dat er heel veel aandacht werd besteed aan mijn rijles, in wat ik wel niet kon. Niet overhaast, maar rustig de tijd genomen!"

- Anoniem
28-10-2015
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Leuke tijd gehad waarin ik veel geleerd heb"

- Anoniem
21-10-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"2 rij leeraren gehad alleen bij de eerste te laat begonnen met spiegelen"

- Gertjan uit Buitenpost
17-10-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
28-09-2015
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- yke uit oudwoude
22-09-2015
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Prettig, snel, no-nonsense, kwaliteit"

- Anoniem
10-09-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- guido uit twijzel
05-09-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Een prima service, waarbij alles snel en efficiënt is geregeld."

- Bert uit Westergeest
09-08-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb veel geleerd bij leuke instructeurs. Voor vragen kun je ook altijd bij de rijschool terecht! "

- Joukje Margriet uit Buitenpost
04-08-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Lessen waren gezellig en leerzaam, goede communicatie met zowel rijschool en instructeur."

- Folkert Jan uit Damwâld
18-07-2015
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Sander uit Kollumerzwaag
15-07-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb Rijschool Unieq leren kennen als een rijschool met deskundige instructeurs/medewerkers. De duidelijkheid en de kwaliteit onderscheidt ze van andere rijscholen."

- Fedde uit Damwald
02-07-2015
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Joshua uit Rinsumageast
24-06-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- M. uit Buitenpost
22-06-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- R uit Veenwouden
18-06-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Prima bedrijf! Leerzame en gezellige rijlessen gehad met een deskundige instructeur. Mede daardoor mijn examen in de eerste keer gehaald!"

- Baukje-Anna uit Kollumerzwaag
16-06-2015
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Dirk-Klaas uit kollumerzwaag
11-06-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Fijne rijschool; met snelle service door Eelkje Dijkstra en afwisselende lesprogramma's van de rij-instructeurs. Bedankt!"

- Lars uit Buitenpost
10-06-2015
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goeie ervaring met deze rijschool, goed omgegaan met de verandering van instructeur."

- Pieter Jan uit Veenklooster
10-06-2015
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"ups en downs gehad met rijschool UnieQ maar is op het einde helemaal goed gekomen met de begeleiding van instructeur Marcel"

- chris uit De Westereen
07-06-2015
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"de ervaring is zeer goed, ben erg blij hoe alles is verlopen, antwoorden en vragen worden snel beantwoord, goede en leuke rijlessen met de instructeur gehad, "

- Anoniem
26-05-2015
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
15-05-2015
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- keshia uit dokkum
11-05-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mooie tijd gehad bij UnieQ. Hendrik was een uitstekende leraar en heb erg veel opgestoken van mijn tijd hier. Gelukkig nu geslaagd dankzij de kundigheid van Hendrik!"

- Levi uit Kollumerzwaag
11-05-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik werd goed begeleid tijdens mijn lessen, maar tevens naast de lessen word je goed opgevangen. De instructeurs zijn vakkundige, sociale mensen, die je naar het hoogste niveau proberen te krijgen."

- Lammert uit Kollumerzwaag
29-04-2015
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- jan uit kollumerzwaag
20-04-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Mijn rijinstructeur was Albertus. Hij is naar een andere rijschool gegaan toen ik nog twee lessen tegoed had. Hij kon dus net niet bij mijn rijexamen zijn. Ik heb aan hem gevraagd of hij kon inbrengen dat ik heel graag de laatste twee lessen les van Hendrik wilde hebben en dat heeft hij heel snel en goed geregeld. Ik ben erg dankbaar dat hij dat heeft gedaan en dat Hendrik mij heeft opgevangen. "

- Susanne uit Kollumerzwaag
09-04-2015
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goed"

- Anoniem
01-04-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Wichard uit Buitenpost
31-03-2015
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb erg veel geleerd van mijn rij instructeur. Het contact was altijd prima via de telefoon. "

- Anoniem
17-03-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb altijd erg leerzame lessen gehad van Hendrik de Jong. Hij is een rustige maar een duidelijke rijinstructeur. Daarom heb ik mijn rijbewijs ook in de 2e keer gehaald!"

- Hillemien uit Rinsumageast
10-02-2015
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb mijn BE rijbewijs met goed resultaat behaald. Hiervoor heb ik goede uitleg en deskundigheid gehad. Ik ben goed tevreden. Bedankt."

- yfke uit twijzelerheide
06-02-2015
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Geweldige tijd gehad, altijd met plezier autogereden!
De theorie lessen waren ook erg handig, kost een paar centen en het is echt heel erg nuttig. Verder heb ik van het autorijden genoten, en ben ik ook heel erg blij dat ik nu mijn rijbewijs gehaald heb! En Albertus is zeker een instructeur die ik kan aanbevelen!"

- Marco uit Augustinusga
27-01-2015
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Melissa uit Buitenpost
17-01-2015
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Sandra uit Buitenpost
15-01-2015
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Gert Jan uit Kollum
10-01-2015
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"De evaring vond ik heel fijn. Alles is heel goed in orde. Als je problemen had kon je altijd bellen en word het meteen opgelost."

- Jordi uit Buitenpost
16-12-2014
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goeie ervaring, goeie afspraken etc."

- Rudmer uit Augustinusga
10-12-2014
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- maaike uit Harlingen
03-12-2014
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
22-11-2014
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Jort uit Buitenpost
19-11-2014
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"goede ervaring en goede begeleiding , tips , advies gekregen."

- Maaike uit Kollumerzwaag
19-11-2014
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Marc uit Buitenpost
18-11-2014
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Erica uit Kollumerzwaag
15-11-2014
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Mart uit Buitenpost
14-11-2014
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Leuke lessen, fijn personeel en heel veel geleerd! Het is fijn dat je altijd de zelfde instructeur en auto hebt. Zo kun je ook een band opbouwen in de tijd dat je rijles hebt. Het was leuk maar nu ben ik ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!"

- Cornelia uit Buitenpost
11-11-2014
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Wybe uit Buitenpost
05-11-2014
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb veel aan jullie hulp gehad. Vind het ook super dat jullie ook theorie les geven. Was leerzaam en gezellig. Ook aan de praktijk heb ik veel gehad. Bedankt en ga zo door!!"

- Danielle uit Twijzelerheide
04-11-2014
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik heb er veel geleerd, De theorie en praktijk lessen waren altijd goed en leerzaam.
Ik heb mijn theorie in één keer gehaald waardoor ik al vrij snel kon afrijden."

- Renze uit Kollumerzwaag
31-10-2014
Cijfer:

6,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik vond het een leuke periode, de tijd dat ik bij Hendrik les heb gehad. Ik heb ook Piet en Adriaan (?) als rij-instructeurs in opleiding meegemaakt in de auto (soort voorbereiding op praktijk examen vond ik het met een ander iemand naast je). Het is me altijd goed uitgelegd en Hendrik stelde me vaak op mijn gemak als ik me heel erg druk maakte over mijn theorie/praktijk examen of gewoon hoe ik reed. Rijlessen opzich vind ik vrij prijzig, daarom heb ik de prijs/kwaliteit iets lager neergezet, maar eigenlijk is dat meer de prijs die een lager cijfer verdient dan de kwaliteit."

- Anoniem
27-10-2014
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
27-10-2014
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Ik kan eigenlijk geen negatieve ervaring opnoemen. Alles was gewoon goed geregeld. Ook de theorielessen waren nuttig en leerzaam. "

- Anoniem
24-10-2014
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
22-10-2014
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Gerard uit Twijzel
16-10-2014
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
15-10-2014
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

6,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
15-10-2014
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

7,3

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Kees Heins
12-10-2014
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

10

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goede rijschool met goed advies en snel geslaagd!"

- Anoniem
10-10-2014
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
27-09-2014
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9,7

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Goeie ervaring gehad! Rijbewijs in de eerste keer gehaald dat zegt al genoeg! "

- Martha uit Kollumerzwaag
23-09-2014
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
19-09-2014
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
18-09-2014
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

9

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
"Rijschool UNIEQ heb ik als heel erg goed ervaren.
Zij staan open voor problemen en helpen met het zoeken van oplossingen. Ik heb een ASS beperking hier gingen ze goed mee om. Begripvol, geduldig, me op mijn gemak stellen. Er was dus een goede samenwerking."

- Gerard uit Drogeham
09-09-2014
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
Cijfer:

8

Ja, ik beveel Rijschool Unieq aan!
- Anoniem
09-09-2014

Actie

Actie is zeer succesvol, daarom verlengd tot en met 07-11-2018 

Meld je aan voor de actie van de maand!

Klik hier voor het filmpje over de TTT

Klik hier voor meer informatie over de 1 dag theorie
 

Wij bellen jou!


Voer hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!"


maar je kunt ons natuurlijk ook bellen:
Tel: 0511 - 44 77 22

Beoordeling door klanten: 8,3/10 253 beoordelingen